chcemy z Narzeczoną jechać do ślubu motocyklem, eskortowani przez znajomych z klubu. Czy ktoś z was jechał w taki lub inny nie tradycyjny sposób do ślubu? Jak przekonać rodziców, którzy finansują nasz ślub i wesele do tego pomysłu?
osobiście mi się nie zdarzyło ;) ale znajomi podobnie zrobili, z tego co wiem, przekonali rodziców że taki sposób transportu jest teraz bardzo popularny na ślubach, i pięknie wygląda, powinniście też powiedzieć że tak sobie wymażyliście ;) Rodzice na pewno się zgodzą.
Adam Mój kuzyn miał dokładnie taką sytuację rodzice długo byli niezadowoleni ale widok 150 motocykli eskortujący ich dzieci myślę, że w ostateczności przekonał ich do tego że dając się przekonać dzieciom sprawili im wielki prezent
Mąż mojej znajomej jest rowerzystą, dokładniej jeździ w downhillu, to razem z panna młodą przyjechali rowerem 2osbowym xD Beka była niesamowita. mina jej jak i jego rodziców bezcenna ;)
Trefniś, a masz może jakieś foty ze ślubu znajomego? może to by przekonało moich rodziców, teściowie już się zaczynają "łamać" w kierunku zaakceptowania naszego pomysłu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum